0%

ΓΙΑ ΕΜΑΣ

HomeΓΙΑ ΕΜΑΣ

Σχετικά με εμάς

Η Σχολή Χορού ¨ΕΝ ΡΟΗ¨ είναι μία πλήρως ανακαινισμένη νέα σχολή, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με ηχομόνωση, ακουστική και χώρους άνετους και λειτουργικούς. Είναι αναγνωρισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού, πιστοποιημένο κέντρο της Unesco και εξεταστικό κέντρο της RAD, ISTD, SDS & CDA. Τελεί υπό τη διεύθυνση της Νίκης Τηγανιτάκη BPHIL (HONS), LISTD, RAD Teaching Diploma,  Dipl. Barre Astie.

Ο χώρος μας

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

woman smiling

Νίκη Τηγανιτάκη

Ιδρύτρια και διευθύντρια της σχολής χορού «ΕΝ ΡΟΗ» στην Αθήνα, καθώς και ιδιοκτήτρια της σχολής μπαλέτου “NTL Dance School” στη Λάρισα.

Διπλωματούχος της Ανώτερης Σχολής Χορού “Σόφη Κατσούλη”, πτυχιούχος της Royal Academy of Dance (RAD) και του Πανεπιστημίου Durham της Μεγάλης Βρετανίας στη φιλοσοφία του κλασσικού μπαλέτου, στην ιατρική του χορού, εκπαίδευση και ψυχολογία χορού.

spanish dance teacher smiling

Euan Trinder

Ο Euan σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Νοτίου Αφρικής και Cape Town, με ειδίκευση στον χορό. Οι περαιτέρω σπουδές του περιλαμβάνουν τα εξής συστήματα χορού: RAD, ISTD, Cecchetti, Bourneville, SDS και Alianza Flamenca. Παρακολούθησε, επίσης, σπουδές κλασσικής μουσικής στο Trinity College του Λονδίνου.
color
http://www.enroi.gr/wp-content/themes/vanguard/
http://www.enroi.gr/
#b7173c
style1
scrollauto
Loading posts...
#a6a6a6
on
none
loading
#a6a6a6
Sort Gallery
http://www.enroi.gr/wp-content/themes/vanguard
on
no
off
off
Newsletter Input text
on
off